Κρυολιπόλυση – Ολικό Αδυνάτισμα

Νέο μηχάνημα με την νέα πρωτοποριακή μέθοδο τελευταίας γενεάς.
ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ για τοπικό και ολικό ΜΟΝΙΜΟ αδυνάτισμα για την αφαίρεση των λιποκυττάρων του σώματος με ταυτόχρονη απορρόφηση τους από τον οργανισμό μέσω του μεταβολισμού.
Μια μέθοδος που βασίζεται σε ένα μηχάνημα σύγχρονο όπου εφαρμόζονται θεραπείες lipolaser για ολικό αδυνάτισμα, RF για την σύσφιξη του σώματος και Cavitation για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
«Ή τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε αρμονία με τις ανάγκες του σώματος σας.»
Με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ;

Η διαδικασία της μη επεμβατικής θεραπείας απώλειας του τοπικού πάχους αξιοποιεί τις χαμηλές θερμοκρασίες για να οδηγήσει τα λιποκύτταρα στην κρυσταλλοποίηση και στην συνέχεια στην απόπτωσή τους, δηλαδή στον θάνατο.

Δεν υπάρχουν ράμματα, τραύμα, τοπική αναισθησία και οπές. Αυτό συμβαίνει επειδή η χαμηλή θερμοκρασία είναι στοχευμένη στο λιπώδη ιστό και δεν επιδρά επιφανειακά στο δέρμα, τα αγγεία και τους γειτονικούς ιστούς.
Μετά τη διαδικασία ίσως παρουσιαστεί προσωρινά μούδιασμα ή κοκκινίλα που θα υποχωρήσει λίγη ώρα μετά την θεραπεία.
Η διαδικασία πραγματοποιείται στο ινστιτούτο και ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά στο σπίτι του και στις δραστηριότητές του.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το επόμενο διάστημα μετά την συνεδρία το σώμα αποβάλλει σταδιακά τα λιποκύτταρα που έχουν πια πεθάνει. Για να μπορέσουν να αποβληθούν μέσω της λεμφικής οδού  συστήνεται να πίνετε άφθονο νερό και να κάνετε γυμναστική (και μετά την συνεδρία). Επίσης, αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίας είναι καλό να γίνει κάποια μορφή μασάζ. Όταν τα λιποκύτταρα αρχίσουν να αποβάλλονται, το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο και το σώμα σμιλεμένο. Έχετε υπόψη σας ότι η διαδικασία αυτή δεν ολοκληρώνεται από τη μια μέρα στην άλλη και μπορεί να χρειαστούν περίπου 2-3 μήνες. 

Όσον αφορά τον αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστείτε, κανείς δεν μπορεί να πει εκ των προτέρων, καθώς η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική ανάλογα με το βάθος της δουλειάς που πρέπει να γίνει.

TA ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ

  • Η διαδικασία είναι ανώδυνη και αναίμακτη. 
  • Η συνεδρία πραγματοποιείται στο ινστιτούτο.
  • Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας, δηλαδή οι υποψήφιοι μπορούν αμέσως μετά την συνεδρία να επιστρέψουν στις δραστηριότητές τους.
  • Δεν υπάρχουν μελανιές, ράμματα, οίδημα, τραύμα, πόνος.
  • Τα αποτελέσματα είναι ΜΟΝΙΜΑ.
  • Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μπορείτε να διαβάσετε, να ακούσετε μουσική, να κοιμηθείτε, να χαλαρώσετε.

 

Κλείστε τώρα ραντεβού για μια επίσκεψη ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς δέσμευση, δίνοντας σας περισσότερες πληροφορίες για την μέθοδο της Κρυολιπόλυσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο 99533171.